Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

OBJAVLJENA KONAČNA RANG-LISTA PENZIONERA KOJI IMAJU PRAVO NA BANJSKI OPORAVAK

Mačva, Srbija
Penzioneri

Ana Acan

Na oglasnim tablama Saveza penzionera Srbije i Udruženja penzionera Srbije “Nezavisnost” kao i oglasnim tablama svih organizacionih jedinica Fonda za penzijsko i invalidsko osigiranje (PIO) objavljena je konačna rang-lista penzionera koji su ostvarili pravo na besplatnu rehabilitaciju u banjama Srbije, objavio je Fond PIO.

Za oporavak se prijavilo oko 60.000 korisnika a pravo na desetodnevni oporavak u banji ostvarilo je 22.089 penzionera, pri čemu je su u ovaj broj uključeni i pratioci za korisnike nege i pomoći drugog lica, odnosno za korisnike kojima je neophodna pratnja tokom rehabilitacije.

Nakon objavljivanja konačne rang-liste sledi sklapanje ugovora između Fonda PIO i rehabilitacionih centara, a Fond će uputiti obaveštenja korisnicima koji su ostvarili pravo, sa informacijom za koju banju su opredeljeni i koje terapijske usluge, odnosno fizikalne procedure će dobiti u banji.

Istovremeno, Fond dostavlja spiskove penzionera rehabilitacionim centrima i za očekivati je da već krajem marta iz banja počnu da pozivaju prve penzionere na rehabilitaciju.

Pročitajte još: