Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

OD DANAS JOŠ 16 ARTIKALA JE DOSTUPNO PO SNIŽENOJ CENI: Ušteda više od 1.000 dinara

Srbija
Bolja cena

Damira Ramadani

Ministar finansija Siniša Mali obišao je jutros jedan market i kupovinom proizvoda sa oznakom „Bolja cena“, kako je istakao, uštedeo više od 1.000 dinara.

Od danas još 16 artikala je dostupno građanima po sniženoj ceni, a ministar je osim kupovine utvrdio da se proizvodi zaista nalaze na policama odnosno da su dostupni i jasno obeleženi.

Siniša Mali
Printskrin / Instagram

– Došao sam ovde u market Persu na Dorćolu da vidim da li su sniženja urađena, koji su to proizvodi, da li ih ima i na kraju krajeva da vidimo koliko može građanin Srbije da uštedi s obzirom na ta sniženja. Kada sam sabrao i kupio svih ovih 16 proizvoda ukupan račun iznosio je 1.493 dinara, a da nema sniženja ovaj račun bio bi 2.644 dinara – poručio je on.

Bolja cena
Printskrin / Instagram

Razlika je, dodao je ministar, očigledna i to jasno pokazuje rezultate napora Vlade Srbije i predsednika u borbi za bolji životni standard svih građana Srbije.

– Proizvod po proizvod, kategoriju po kategoriju uz povećanje plata i penzija, želimo da doprinesemo boljem životu građana Srbije i da se na ovakav način izborimo sa inflacijom – istakao je on.

Pročitajte još: