Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

OD SUTRA SASTANCI – VUČIĆ ZAPOČINJE KONSULTACIJE O FORMIRANJU SKUPŠTINE I VLADE

Srbija
A.vucic Foto 2

Ana Acan

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeće sutra konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade. Planirani su sastanci sa predstavnicima izbornih lista Politička borba Albanaca se nastavlja – Šaip Kamberi i Ruska stranka – Slobodan Nikolić. Konsultacije će biti održane u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Vučić je u utorak najavio da će od ponedeljka, 26. februara krenuti u konsultacije o formiranju skupštine i vlade u skladu sa Ustavom i Zakonom o predsedniku Republike Srbije i da će obaviti neophodne konsultacije sa svima koji žele da razgovaraju.

“Ja ću od ponedeljka krenuti u konsultacije u skladu sa Ustavom i Zakonom o predsedniku Republike Srbije, dakle verujem da ću tokom sledeće nedelje sa onima koji žele da razgovaraju i da poštuju Ustav i Zakon ove zemlje, jer biće naravno i oni koji će da vam napišu pet saopštenja i deset izjava zašto neće da dolaze na razgovore. Sa svima koji žele da razgovaraju, obaviću neophodne konsultacije i posle toga ću biti spreman da odredim mandatara”, rekao je Vučić gostujući na RTS.

Tanjug

Pročitajte još: