Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

ODLUČNO NAPRED Mama ratnica kandidat za gradskog odbornika

Srbija
Img 0699

Dragutin Bužić

Mina Mijailović iz Šapca koja je u maju ove godine na skupu “Srbija nade” održanom u Beogradu dirnula naciju, prihvatila je poziv da bude kandidat za gradskog odbornika.

Img 0700

Mina je majka dečaka kom je još kao bebi otkrivena retka bolest o kojoj je teško naći više informacija, čak i na internetu. Zbog grčevite borbe za svoje dete, nazivaju je “Mama ratnica”.

Mina se ovom prilikom oglasila porukom na društvenim mrežama:

– Dragi saradnici, želim da izrazim zahvalnost na pozivu da budem kandidat za gradskog odbornika. Ovo je za mene velika čast i prilika da doprinesem najranjivijoj populaciji našeg grada. Spremna sam posvetiti svoje znanje, energiju za služenje zajednici kako bih pomogla u ostvarivanju naših zajedničkih ciljeva. Jer sve što je država do danas uradila za decu sa teškim i retkim bolestima želim da sa ovim timom sprovodim na lokalnom i regionalnom nivou, kako bi svakom roditelju omogućili adekvatnu podršku i pomoć.

Uverena sam da svako od nas kao pojedinac i mi kao zajednica svakim danom snažnije nastavljamo da verzjemo i borimo se za one kojima je pomoć potrebna.

Img 0697

Hvala vam još jednom na poverenju koje ste mi ukazali. Izbornu listu Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane sam podržala jer imam poverenje u ljude koji su se i do sada borili za promene na bolje, promene koje su meni ali i mnogim roditeljima omogućili veliku pomoć i sve većim ulaganjem za lečenje teških i retkih bolesti, omogućili nama, roditeljima da učestvujemo u budućim planovima, da gradimo budućnost.

Jaki smo koliko su jaki najslabiji među nama!

Nismo sami, idemo napred, Šabac ne sme da stane! Srbija ne sme da stane!

Pročitajte još: