Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

OGROMNA PODRŠKA GRAĐANA: SNS prva predala liste u svim gradovima i opštinama Mačvanskog okruga

Mačva
Image 6487327 (3)

Jelena Đondović

O velikom poverenju koje građani imaju prema Srpskoj naprednoj stranci, govori rekordan odziv na prikupljanju potpisa podrške koji je organizovan nekoliko sati po raspisivanju lokalnih izbora.

U Mačvanskom okrugu Srpska napredna stranka danas je i prva predala liste u svim gradovima i opštinama okruga.

Očigledno je da politika predsednika Aleksandra Vučića uživa sve veću podršku u narodu. A o ovome, uostalom, govori i sinoćni odziv širom Mačvanskog okruga.

Img Fe4daf661c8f8aaeef0ec25f9861bb5f V

Očekuje se da u Zakonom predviđenom roku gradske, odnosno opštinske izborne komisije, prihvate liste Srpske napredne stranke, što znači da će u čitavom Mačvanskom okrugu SNS na lokalnim izborima nastupiti pod rednim brojem 1.

Image 50415873

-Listu za lokalne izbore “Aleksandar Vučić – Šabac ne sme da stane” koju smo upravo predali Gradskoj izbornoj komisiji, čini 69 radnih, vrednih i odgovornih ljudi.

Na našoj listi su lekari, penzioneri, sportisti, radnici u kulturi, naši sugrađani koji su ostvarili značajne rezultate u svojim karijerama.

Siguran sam da imamo pobednički tim, da ćemo ostvariti još bolji rezultat nego na prošlim izborima i da ćemo nastaviti da gradimo i razvijamo Šabac – izjavio je nakon predaje liste Živan Bajić, predsednik GO SNS iz Šapca.

Pročitajte još: