Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

OPŠTINA LJUBOVIJA: POZIV ZA DOSTAVLJANJE PREDLOGA MALIH GRANTOVA MESNIM ZAJEDNICAMA

Mačva
Ljubovija

Ana Acan

Dobrotvorna fondacija Srpske pravoslavne crkve „Čovekoljublje“ i opština Ljubovija pozivaju mesne zajednice Crnča, Donja Ljuboviđa, Drlače, Gornja Ljuboviđa, Gornja Trešnjica, Gračanica, Ljubovija, Podnemić, Uzovnica i Vrhpolje, kao i organizacije građanskog društva iz navedenih mesnih zajednica da, u skladu sa razvijenim Akcionim planovima svake od mesnih zajednica, dostave predloge malih grantova.

Akcioni planovi se mogu dobiti od predstavnika navedenih mesnih zajednica, koje su uključene u projekat “Jačanje otpornosti na prirodne katastrofe i unapređenje strategije pripravnosti – PREPS”.  Ovim projektom se obezbeđuje stručna, materijalna i praktična podrška lokalnim samoupravama i mesnim zajednicama koje su izložene ponavljajućim prirodnim katastrofama.

Projekat finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), u Bosni i Hercegovini ga sporovodi CRS (Catholic Relief Services), a u Srbiji „Čovekoljublje“ i Karitas Srbija. Uslove konkursa (Priručnik) i Prijavni formular mogu se pronaći na zvaničnoj web prezentaciji opštine Ljubovija – www.ljubovija.rs.

Pročitajte još: