Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

POTRESNO: Umrla supruga Dušana Kovačevića, Lena Kovačević slomljena od bola napisala posvetu majci!

Srbija
Img 20240103 222932 Copy 800x412

Vesna Papović

Majka srpske džez pevačice Lene Kovačević i supruga  dramskog pisca, scenariste, reditelja i akademika, našeg Šapčanina, Dušana Kovačevića, preminula je, a tužne vesti saopštila je upravo pevačica.

Od Nade Perić Kovačević oprostile su se u Večernjem Dnevniku i kolege sa RTS-a, gde je radila 25 godina. Nada je na Javnom servisu bila šef pravne služne i bavila se zaštitom autorskih prava serija i filmova. Na Dnevniku su saopštili da će biti sahranjena 6. januara u 13 časova na Novom groblju u Beogradu.

– Anđele moj, anđele naš, nado. Otišla si Gospodu koga si svim srcem volela. Radost je tvoje srednje ime, ljubav i požrtvovanje tvoj savet za srećan život. Umela si da se raduješ životu u potpunosti, neverovatne životne energije po kojoj si prepoznatljiva, pa tako i poslednjih godina tokom prestrašne bolesti koju si nosila kao svoj Krst. Ti si učila nas kako da se sa bolešću tvojom nosimo. Kao da je sve normalno. A bila je borba… Bila si i u tome blagodarna. Nasmejana. Zaslužila si Svetlost. Mamice – napisala je Lena.

Pročitajte još:

NAŠ ŠAPČANIN DUŠAN I LENA KOVAČEVIĆ Lena u zagrljaju sa ocem, poslala srceparajuću poruku posvećenu BAKI

LENA KOVAČEVIĆ O karcinomu, svako ima nekog koga NEMA!

ŠABAC I LJUDI Šabac je iznedrio mnoge znamenite ličnosti

Pročitajte još: