Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

PREDSEDNIK VUČIĆ PORUČIO: Opozicija gubi na izborima, jer nije ništa ponudila

Srbija
Aleksandar Vučić

Damira Ramadani

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da će opozicija na predstojećim izborima izgubiti ubedljivo, jer ništa nisu ponudili građanima osim politike mržnje.

On je na pitanje novinara, na vojnom aerodromu “Pukovnik-pilot Milenko Pavlović” u Batajnici, da prokometariše naslovnu stranu Danasa koja implicira na moguću krađu izbora u Beogradu i to što se tu kaže – što je krađa flagrantnija, to su verovatniji protesti, kao i da će opozicija pozvati građane da izađu na proteste, ali da prvo moraju da znaju da su pobedili na tim izborima, rekao da opozicija takve stvari mora da priča jer će izgubiti na izborima, pa moraju da nađu alibi za svoju nesposobnost.

-Cela kampanja im je – kriv si Vučiću što si živ, majka ti je nemoralna, otac nije tvoj, sin je hologram, a ti si ludak i bolesnik – rekao je Vučić.

Zapitao je šta su građani od opozicije čuli u kampanji osim pretnji kako će da biju predstavnike vlasti.

-Kako ćemo da ih pokrademo, kada će imati pet puta više čuvara na glasačkim kutijama na izborima nego mi – zapitao je on.

Valjda će oni nas da pokradu ili polaze od sebe, jer znaju kako bi oni to radili, dodao je Vučić.

-Politika mržnje nije politika, morate ljudima da ponudite nešto da biste zadobili njihovo poverenje – rekao je predsednik.

On je istakao da se 40 stručnih ljudi vratilo iz inostranstva u Institut za fiziku, što je ogromno pojačanje, kao i da se takav napredak vidi u vojsci i drugim oblastima.

Pročitajte još: