Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

PRNJAVOR: TREĆI POZORIŠNI FESTIVAL POČINJE U SREDU

Mačva
Дани позоришта

Ana Acan

Treći po redu Pozorišni festival „Dani pozorišta u Prnjavoru“ počinje u sredu 27. marta u organizaciji Doma kulture “Prnjavor” i Amaterskog pozorišta “Prnjavor”, a pod pokroviteljstvom grada Šapca. Otvaranje festivala predviđeno je u 20.00 časova u Velikoj Sali Doma kulture u Prnjavoru.

Treći pozorišni festival održava se sve do 2. aprila, a na programu će biti sedam predstava koje će posetioci moći besplatno da pogledaju. Sve predstave se igraju od 20.00 časova.

Festival će u sredu otvoriti predstava “Čudo u Šarganu” Amaterskog pozorišta “Masuka” iz Velike Plane. U četvrtak, Teatar “Resava” iz Despotovca odigraće “Ruženje naroda”. U petak, 29.marta na programu je “Doktor Molijer” pozorišta “Raša Plaović” iz Uba, a 30. marta predstavu “Poštar uvek zvoni 2 H” izvešće Gradsko pozorište iz Jagodine.

Predstava “Čija je ovo noga” Gradskog pozorišta “Teatra 91” iz Aleksinca, na programu je 31. marta, pozorište “Dragoljub Milosavljević Gula” iz Petrovca na Mlavi predstavu “Putujuće pozorište Šopalović” izvešće 1. aprila.

Predstava u čast nagrađenih “Nora lutkina kuća” Teatra “Vožd” i Intef festivala predviđena je 2.aprila na zatvaranju manifestacije.

Дани позоришта

 

Pročitajte još: