Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

PRVO OGLAŠAVANJE TRUDNE AMIDŽIĆEVE DEVOJKE: Ništa nije kao na reklami, sve lažu

Razonoda
Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Damira Ramadani

Popularni voditelj Ognjen Amidžić, koji je prošle godine proglašen za počasnog građanina Šapca,  nedavno je potvrdio radosnu vest da on i njegova devojka Mina Naumović, čekaju bebu.

Mediji su ovih dana pisali i da je srećni par zakazao venčanje, a sada se prvi put oglasila i Mina i otkrila kako se oseća.

Mina Naumović
Printskrin / Instagram

„Što se tiče trudnoće, ništa nije kao na reklami, sve lažu. Jedno oko vam je na čelu, drugo na ramenu, sve vreme. Do porođaja samo stare slike“, poručila je ona u objavi na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

Naš portal je pisao da Amidžić i njegova devojka čekaju bebu koja će na svet stići sledeće godine.

– Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! – poručio je popularni voditelj za medije.

Podsetimo, Amidžić je prošle godine proglašen za počasnog građanina Šapca. Gradska komisija, kojom je predsedavao gradonačelnik dr Aleksandar Pajić, odlučila je tada da u kategoriji Razvoj demokratskih vrednosti i poštovanje ljudskih prava i sloboda dobitnik Aprilske nagrade bude Ognjen Amidžić, kome je pripala i Povelja počasni građanin grada Šapca.

 

 

Pročitajte još: