Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

PAZITE SE! REPOM ŽIVOG GUŠTERA SKIDALE MAGIJU Koristile i zmijska jaja

Hronika, Srbija
Ball 88468 640

Vesna Papović

Čuvajte se lažnih vračara! U poslednje vreme  u Srbiji je zabeležena serija hapšenja lažnih magova i vračara koji su za više miliona dinara oštetili lakoverne, mukom pritisnute ljude. U nastavku teksta možete pročitati dva slučaja.

Nedavno je Srbija bila svedok neočekivanog događaja kada je smederevska policija privela osobu koja se predstavljala kao vidovita Marijela. Da priča bude bizarnija, ispostavilo se da je Marijela ustvari muškarac D.N.(26). Naime, optuženi je u toku novembra meseca 2020. godine od oštećene, koja je prethodno sa njim ostvarila kontakt po oglasu sa društvenih mreža pod nazivom „Vidovita Marijela“, protivpravno prisvojio više zlatnih predmeta i novac u ukupnom iznosu od 120.000 dinara, a sve pod izgovorom da su navedene dragocenosti potrebne za sprovođenje rituala skidanja magije sinu oštećene koji se vrše preko zlata, novca i čitanjem molitvi u manastirima.

Slučaj tri Leskovčanke koje su se našle pod lupom tužilaštva zbog sumnje da su varajući ljude da će im skinuti “crnu magiju” repovima od guštera i zmijskim jajima, nudile usluge vračara, nažalost samo je još jedan u nizu u Srbiji.

Lakoverni građani, uglavnom unesrećeni ili stariji ljudi, neretko postaju žrtve ovakvih prevaranata, a širok je spektar alata kojima se služe kako bi “izvukli” novac.

Tri mlade žene iz Leskovca, u dobi od 21, 23 i 24 godine, koje dolaze iz naselja Sahat Mala, su završile iza rešetaka nakon što je otkriveno da su ojadile ljude za čak 3,5 miliona dinara tvrdeći da su u mogućnosti da uklone “crnu magiju” koja im je, kako su tvrdile, bila nabačena. Vođa ovog obmanjujućeg tima bila je M.A. (24), koja je, između ostalog, koristila repove guštera i zmijska jaja kao “alate” za svoj rad. Priznale su da su iskoristile poverenje svojih klijenata tokom poseta njihovim stanovima za druge, nepoštene svrhe.

Magic Ball

-Informasile smo se ko i sa kim živi u bogatim pomoravskim kućama. Do informacija smo dolazile tokom prodaje noževa i drugih sitnica za pokućanstvo… Naše „stranke“ sam ubeđivala tako što sam sa isčupanim repom od živog guštera isterivala zle sile sa deviza i nakita na stolu, a ritual sam završavala tako što sam o čelo razbijala zmijsko jaje koje bi takođe kanulo na novce – ispričala je tokom istrage M.A.

Pročitajte još: