Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

RETKO VIĐENA SLIKA CECE I ŠABANA: Nasmejani i elegantni

Razonoda
Ceca i Šaban

Damira Ramadani

Svetlana Ceca Ražnatović, najpopularnija pevačica na Balkanu, i Šaban Šaulić, rođeni Šapčanin i kralj narodne muzike, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj pre četiri godine, krasilo je veliko međusobno poštovanje.

Pre nekoliko dana je na jednoj stranici na društvenoj mreži Instagram objavljena njihova zajednička fotografija, koja je, verovatno, nastala pre dvadesetak godina.

Na pomenutoj slici Ceca je nosila predivnu narandžastu haljinu sa crnim tufnama, pored nje je stajao Šaban, elegantno odeven. Na slici su oboje nasmejani.

Ceca i Šaban
Estradni muzički vremeplov

Inače, Svetlana Ceca Ražnatović bila je šokirana kada je čula vest o pogibiji svog kolege Šabana Šaulića.

– Ne znam šta da kažem, u šoku sam, pretužna sam. Cela porodica i ja smo zanemeli, ovo je tragična vest. Saučešće porodici Šaulić. Pevač kao što je Šaban treba da počiva u „Aleji velikana“ – poručila je tada Ceca.

Podsetimo, Šaban  Šaulić je 17. februara 2019. nastradao u saobraćajnoj nesreći na auto-putu u Nemačkoj.

Inače, pre godinu dana je u Šapcu, u prisustvu porodice, brojnih poštovalaca, prijatelja i predstavnika Gradske uprave, otkriven spomenik pevaču Šabanu Šauliću.

„S namerom dođoh u veliki grad, ostade za mnom moje rodno mesto“, uklesano je na spomeniku čuvenog pevača Šabana Šaulića.

Pročitajte još: