Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

ŠABAC: SAJAM ZAPOŠLJAVANJA U SREDU 3. APRILA

Mačva
Logo

Ana Acan

Šabačka Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja i obrazovanja u sredu 3. aprila, od 11 časova, u Hali sportova „Zorka“ u Šapcu. Najavljeno je učešće oko 25 poslodavaca sa ponudom od oko 300 radnih mesta.

Najtraženiji biće radnici građevinske, medicinske, ugostiteljske i trgovinske struke, inženjeri svih profila, kao i veliki broj operatera u proizvodnji. Šabačka Filijala NSZ poziva nezaposlene sugrađane da na sajam ponesu više primeraka svoje radne biografije (CV) sa kojima će konkurisati za posao.

Na Sajmu obrazovanja učestvovaće sve srednje škole sa teritorije grada, koje će učenicima završnih razreda šabačkih osnovnih škola prezentovati svoje obrazovne profile i nastavne programe, dok će đaci završnih razreda srednjih škola na ovom događaju biti u prilici da se direktno informišu kod poslodavaca o aktuelnoj ponudi poslova i traženim zanimanjima.

Na štandu NSZ zainteresovani posetioci moći će da dobiju sve informacije o uslugama, podsticajima i programima NSZ, stručne savete za pisanje radne biografije, kao i pomoć oko izbora zanimanja, karijernog savetovanja i profesionalne orijentacije.

Pročitajte još: