Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

ŠABAC: SUTRA IZMENE U SAOBRAĆAJU ZBOG MATURANTSKOG PLESA

Mačva
8 Maturantska Para

Ana Acan

Zbog održavanja manifestacije ,,Maturantska parada 2024″ u Šapcu će sutra od 11.15 do 11.45 časova biti zabranjen saobraćaj u nekoliko ulica u Šapcu.

Polusatna zabrana saobraćaja biće na snazi u delu Pocerske ulice, od raskrsnice sa Svetogorskom do raskrsnice sa ulicama: Cerska i Masarikova. Zatim u delu Masarikove ulice, od raskrsnice sa Cerskom i Pocerskom do raskrsnice sa Karađorđevom, Cara Dušana i Gospodar Jevremovom.

Takođesaobraćaj će biti zabranjen u delu ulice Cara Dušana, od raskrsnice sa Gospodar Jevremovom, Masarikovom i Karađorđevom do raskrsnice sa Ulicom Trg đačkog bataljona. Zatim u delu Dositejeve ulice i to od raskrsnice sa Ulicom Kumanovska do raskrsnice sa Pocerskom.

Cerska ulica biće zatvorena za saobraćaj od raskrsnice sa Jovana Cvijića do raskrsnice sa Miloša Obilića, kao i deo Đukanovića sokaka, od raskrsnice sa Alekse Šantića do raskrsnice sa Masarikovom.

U delu ulice Oslobođenja, od raskrsnice sa Masarikovom do raskrsnice sa Miloša Obilića, zatim u Braće Nedića, od raskrsnice sa Masarikovom do raskrsnice sa Miloša Obilića. U Ulici vojvode Mišića, od raskrsnice sa Vlade Jovanovića do raskrsnice sa Masarikovom. U Ulici Koste Abraševića, od raskrsnice sa Masarikovom do raskrsnice sa Takovskom. U Ulici Patrijarha Pavla, od raskrsnice sa Ulicom Masarikova do raskrsnice sa Ulicom Ljubisava Andrića i u Ulici Trg đačkog bataljona, od raskrsnice sa deonicom sa dvosmernim saobraćajem koja povezuje dve jednosmerne ulice do raskrsnice sa Ulicom Cara Dušana (deonica ulice naspram ,,Tržnice” posmatrano u smeru od Ulice Laze Lazarevića ka Ulici cara Dušana).

Pročitajte još: