Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

ŠABAC: ODRŽANI BROJNI SASTANCI MESNIH ODBORA SNS ŠABAC

Mačva
1706450527565

Ana Acan

Da je dolazak našeg proslavljenog košarkaškog reprezentativca Milana Mačvana na čelo Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Šapcu zaintrigirao brojne Šapčane govori i veliki broj građana koji žele da prisustvuju sastancima mesnih odbora SNS na teritoriji Šapca koji su organizovani u proteklih nekoliko dana.

1706450527547

Kada se u šabačkim selima proširi informacija da Milan Mačvan dolazi na sastanak sa članovima stranke, želju da ga vide i čuju iskazuje veliki broj žitelja koji čak i nisu zainteresovani za politiku, a posebno interesovanje izaziva kod mladih.

1706450527553

Poverenik šabačkog Gradskog odbora Srpske napredne stranke, Milan Mačvan proteklih dana se sastao sa mesnim odborima iz Krivaje, Volujca, Bojića, Bukora, Rumske, Sinoševića, Metlića, Nakučana, Jevremovca, Majura, Kasarskih livada i Kamenjaka.

 

1706450527550

 

„Kao novi poverenik šabačkog odbora Srpske napredne stranke inicirao sam organizaciju sastanaka sa svim mesnim odborima koji funkcionišu na području Šapca u želji da upoznam sve građane koji su u proteklim godinama dali svoj doprinos razvoju sredina u kojima žive. Želim da u direktnoj komunikaciji sa članovima stranke čujem koje su dobre projekte uspešno realizovali, sa čim u prethodnoj godini možda nisu bili zadovoljni i da pronađemo načine da se eventualni uočeni problemi što efikasnije reše. Imamo zajedničku želju i cilj, a to su kvalitetan razvoj i unapređenje života Šapčana u svakoj mesnoj zajednici. Sigurno je da se najbolja rešenja donose u zajedničkim razgovorima i razmeni mišljenja“, naglašava Mačvan.  

1706451440029

Iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Šapcu saopštili su da će Mačvan i narednih dana organizovati sastanke mesnih odbora. Kako redakcija portala Šabac24sedam saznaje od građana koji su imali mogućnost da ga tek upoznaju, reč je o čoveku koji je dostupan za razgovor, spreman da sasluša svakoga i kako kažu, veruju da je osoba koja zaista i želi da pronađe rešenje za probleme koje mu građani predoče.

1706450527575

Pročitajte još: