Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

SANDRA BOŽIĆ RASKRINKALA OPOZICIJU: Zelenović i Đilasova bulumenta žele da zaustave Srbiju

Mačva
Sandra Božić

Damira Ramadani

Sandra Božić, članica Predsedništva Srpske napredne stranke, poručila je danas da Nebojša Zelenović i Đilasova bulumenta žele da zaustave Srbiju.

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

„Svako ko ima malo razuma, brine se za sudbinu Srbije u kojoj se ponavljaju obojene revolucije finansirane spolja, a u kojoj su učestvovale strane agenture 5. oktobra zajedno sa saborcima Nebojše Zelenovića. Zelenovićeva želja je izgleda da se ponovi scenario u kojem pale i razbijaju Skupštinu Srbije, a sve to da se po svaku cenu i preko prolivene krvi dođe na vlast.

Političkim lešinarima kakvi se sada nalaze u opoziciji, to predstavlja jedini plan i program, ne bi li nas ponovo svojim pljačkanjem doveli na ivicu bankrota, rasparčali srpsku teritoriju, a Srbe žigosali kao genocidan narod. Danas se isti taj Zelenović vraća u ulogu kandidata za gradonačelnika Šapca ne bi li sa svojim političkim mentorom i osvedočenim lopovom Dušanom Petrovićem opustošio budžet grada. Videli smo prethodnih dana da lista opozicije građanima Srbije nudi narkomane, alkoholičare, lopove, lažove, dok se u taj profil Nebojša Zelenović izvanredno uklapa sa biografijom lokalnog razbojnika koji je opljačkao kasu grada za 5 miliona evra, kao i malverzacijama sa sportskim udruženjima i kupovinom glasova. Suštinu politike Zelenovića i Đilasove bulumente videli smo u kratkom filmu koji je njihov saborac Đorđe Miketić nasnimio, obznanivši vrednosti za koje se svi oni zalažu.

Kažu da pobednički tim ne treba menjati, zato se Đilas i odlučio da Zelenovića gurne u trku za Šabac ne bi li političkim mahinacijama zajahao državne jasle i gradski budžet. Ne smemo dozvoliti Srbiju o kojoj Zelenović mašta, jer će tada deca svih njihovih političkih neistomišljenika postati legitimna meta, baš kao što je porodica Aleksandra Vučića meta njihovih svakodnevnih napada; dok će Srbiju pretvoriti u svoj plen. Zato je bitno da 17. decembra pokažemo šta mislimo o njihovoj nameri da zaustave Srbiju i vrate je u mračna vremena za koja su odgovorni. I zato Srbija ne sme da stane“.

Pročitajte još i ovo:

SEĆAMO SE AUTOBUSA S NJEGOVIM LIKOM, VITAMINA S INICIJALIMA: Šapčani ne zaboravljaju bahatost Nebojše Zelenovića

SANDRA BOŽIĆ IZ ŠAPCA: Ono što bi da nas vrati u prošlost, treba da ostane u prošlosti!

DR SLAVICA ĐURIĆ: Zelenović blokirao izgradnju nove bolnice u Šapcu, zahvaljujući SNS konačno ćemo je dobiti! 

Pročitajte još: