Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

SAOPŠTENJE ŠABAČKIH NAPREDNJAKA – Srpska napredna stranka formirala vlast u Šapcu

Mačva
Img 7079

Ana Acan

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu izražava zadovoljstvo činjenicom da je danas konstituisana Skupština grada Šapca i izabrano rukovodstvo, čime je izborni proces završen u skladu sa zakonom.

Izborom gradonačelnika dr Aleksandra Pajića na još jedan mandat i njegovog zamenika, Milana Mačvana stvoreni su uslovi da Šabac uz podršku države nastavi ubrzan razvoj i napredak kroz započete, kao i nove kapitalne projekte, za koje i Šapčani smatraju da su im od velike važnosti samim tim što su politiku Srpske napredne stranke i na lokalu  podržali u velikom broju.

Posebno nas raduje činjenica da su legitimitet današnjoj Konstitutivnoj sednici Skupštine grada Šapca svojim dolaskom dale dve opozicione liste, čime padaju u vodu pokušaji Nebojše Zelenovića kao lidera liste „Šabac protiv nasilja“ da dovede u pitanje izbornu regularnost.

Kukavičluk na koji su Šapčani već navikli, Nebojša Zelenović je pokazao i danas. Posle nastupa u jutarnjem programu opozicione televizije, nije se udostojio da dođe na gradsku skupštinu i pokaže poštovanje prema građanima koji su mu poverili glas. Bežanje od odgovornosti Nebojši Zelenoviću prešlo je u naviku, pa je tako ne priznavanjem volje birača ni na ovim izborima, pokazao pravu sliku i priliku „Srbije protiv nasilja“ i liste „Šabac protiv nasilja“.

Sigurno nije lako priznati samom sebi da si sada samo politička prošlost i da te građani više ne žele, ali sa tim bolom Nebojša Zelenović će morati sam da se izbori. Pristalica politike Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke je više, pomirite se sa tim.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu

Pročitajte još: