Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

ŠARMANTNI PRINC ŠABAČKE MAHALE RASPISUJE KONKURS: “Tražim ženu da bude prava domaćica”

Razonoda
Hasan Dudić

Damira Ramadani

Pevač Hasan Dudić rešio je da raspiše konkurs, te da na taj način nađe sebi partnerku. Čini se da popularni pevač nema baš puno sreće u ljubavi, a kako tvrdi, kod žene mu je u ovom trenutku najbitnije da je dobra domaćica.

– Rešio sam da raspišem konkurs nakon što sam razgovarao s jednim prijateljem. Tražim ženu koja će da živi sa mnom i koja će da bude prava domaćica. Treba mi neka normalna dama pošto sam sad u fazi da mi mnogo više prija društvo, nego da budem sam. Najbolje je kad muškarac pored sebe ima domaćicu koja zna da umesi, da spremi, ali i da opere i skuva! Takve žene su danas retke – rekao je on u razgovoru za medije te iskreno priznao da je do sad kraj sebe uvek imao žene kojima je karijera bila na prvom mestu.

Hasan Dudić
Foto/Screenshot

– Sve s kojima sam bio u prošlosti su bile one kojima je bila preča karijera od mene. Bio sam dobar kad sam kupovao poklone, a ovako za druge stvari koje meni znače ne. Zlata Petrović je isto bila takva, ali smo mi održali prijateljstvo bez obzira na to. Sad se, doduše, jedva viđamo, ona ima svoj život i to je u redu, ali postoji valjda neki bonton – poručio je Dudić.

Podsetimo, Hasan Dudić  je šarmantni princ Šabačke mahaleo čemu je naš portal pisao.

U ” Malom Parizu”  21. jula 1957. godine ugledao je ovaj svet Hasan Dudić. Još jedan u nizu bisera koje je Šabac darovao svetu narodne muzike, pevač i kompozitor, bokser, humanitarac političar i avanturista.

Odrastao u veseloj Šabačkoj mahali, u gradu nadaleko poznatom po ljubavi prema meraku, u blizini svog brata od tetke, čuvenog  Šabana Šaulića.

Pročitajte još: