Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

ŠEST ODLIČJA ZA KK “ŠABAC FUĐIMI”

Mačva, Sport, Srbija
Img 20240519 114210

Ana Acan

U organizaciji Šotokan karate saveza Srbije uz obeležavanje memorijalnog kupa “Potpukovnik Goran Ostojić” koji je svoj život hrabro položio u odbrani Košara, održano je prvenstvo Srbije. Tehnički organizator državnog prvenstva i memorijala bio je KK”Haiken” iz Jagodine.

Karate klub “Šabac Fuđimi” nastupio je sa pet predstavnika, koji su osvojili jednu zlatnu, dve srebrne i tri bronzana odličja u veoma jakoj konkurenciji od 600 takmičara iz 40 klubova na pet tatamija.

U kategoriji pionira u disciplini kata Staša Gavrilović je osvojila zlato, a bronzano odličje Sofija Teodorović i Iva Janković.

Ženski kata tim /Sofija Teodorović, Staša Gavrilović i Iva Janković/ osvajio je drugo mesto i srebrnu medalju.

Miks kata tim /Mladen Marković, Iva Janković i Staša Gavrilović/ izborili su treće mesto i bronzano odličje.

Šabački Fuđimi može da se pohvali uspešnim povratkom kadeta Živka Milovanovića u teškoj kategoriji, koji posle dve pobede tesno gubi u finalu i osvaja srebrno odličje.

Img 20240519 173035

Seniorka Ana Bojić je zbog učešća na difovijadi u Grčkoj izostala sa ovog pvenstva, kao i Sara Stošić kadetkinja i Andrea Marković juniorka zbog školskih obaveza. Svi osvajači medalja su pozvani na petodnevne pripreme u avgustu u Jagodini za predstojeće svetsko prvenstvo, koje će se održati u Beogradu krajem oktobra, gde će ŠKSS biti domaćin.

Pročitajte još: