Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

SNS ŠABAC: BOLESNI OPOZICIONI MOZGOVI PONOVO PRETE DANILU VUČIĆU

Mačva, Srbija
Logo Sns

Ana Acan

Saopštenje Gradskog odbora SNS Šabac

Opozicionari ne prestaju da upućuju javno jezive pretnje sinu predsednika Srbije, Danilu Vučiću. Monstruozne navode Srđan Škoro je izneo na televiziji KTV i pokazao vrhunac mržnje prema Vučiću i njegovoj porodici.

Izneti plan za mučenje predsednika Aleksandra Vučića i njegovog sina Danila, zatvaranjem u rudnik i “tuširanjem uranijumom” mogu samo bolesne i neuračunljive osobe!

Ovo je nastavak višegodišnje prljave kampanje opozicije, kako bi na svaki mogući način isprovocirali i uznemirili predsednika Srbije, zadajući mu udarce na najosetljivije mesto, brutalnim lažima i napadima na porodicu.

Bolesni opozicioni mozgovi daju sebi za pravo da određuju na koji način predsednik i njegova porodica treba da žive, pa su tako deci predsednika više puta uskraćivali pravo da rade, putuju, imaju prijatelje, vode društveni život, odlaze na utakmice.

Gradski odbor SNS Šabac najoštrije osuđuje brutalne pretnje upućene predsedniku i njegovoj porodici koje predstavnici opozicije ne prestaju da izjavljuju u svojim medijskim nastupima.

Takođe, apelujemo na nadležne državne organe da stanu na put ovakvom vidu nasilja i govoru mržnje i najoštrije kazne svakog ko na ovakav način ugrožava bezbednost predsednika i njegove porodice.

Gradski odbor SNS Šabac

Pročitajte još: