Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

SNS ŠABAC: HEROJSKI OTPOR SRBIJE MEĐUNARODNOM NASILJU U NJUJORKU!

Mačva
Logo Sns

Ana Acan

Saopštenje za javnost GO SNS Šabac

U istoriji će ostati upamćen današnji dan kada je pred moćnim zapadnim silama jedna mala Srbija pokazala herojski otpor u Ujedinjenim nacijama protiveći se usvajanju sramne Rezolucije o navodnom genocidu u Srebrenici.

Rezoluciju nije podržao broj zemalja koji je očekivan od njenih sponzora. Više uzdržanih i protiv, nego što ih je ukupno glasalo za, jasan su pokazatelj neuspeha autora Rezolucije.

Neprijateljski moćnici, ključnoj figuri tog otpora, našem predsedniku Aleksandru Vučiću neće lako oprostiti uspeh da se i pre izglasavanja iskompromituje dokument o navodnom genocidu u tolikoj meri da su zapadni moćnici morali da intenziviraju pretnje sankcijama drugim zemljama, kako bi podržale njihov prljav plan, čime su još jednom prema slabijima sproveli međunarodno nasilje.

Kao što smo se, ne tako davno, nakon sirena za vazdušnu opasnost hrabro okupljali da sopstvenim telima branimo mostove od NATO projektila, tako i danas svi mi kojima je istinski stalo do srpskih nacionalnih interesa i budućnosti, stojimo uz predsednika Vučića koji je u Njujorku bio glas ponosnog i dostojanstvenog srpskog naroda.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac je ponosan na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegov tim koji se iz jedne od najtežih i najvažnijih borbi za slobodu vraćaju svom narodu kao pobednici!

Građani Srbije koji u ovom trenutku političke razlike nisu ostavili po strani i koji se nisu pridružili odbrani državnih i nacionalnih interesa svoju kaznu videće veoma brzo, već 02. juna na izborima. Jer, Srbija pamti!

Gradski odbor SNS Šabac

Pročitajte još: