Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

SNS ŠABAC: HRVATI JEDINO LUTKE MOGU DA SPALJUJU, NJIHOVA MRŽNJA SRBIMA JE VEĆ POZNATA

Mačva, Srbija
Logo Sns

Ana Acan

Saopštenje GO SNS Šabac

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac osuđuje skandalozno ponašanje Hrvata na manifestaciji koja je juče održana u Kaštelima u Splitsko-dalmatinskoj županiji, kada su učesnici maskenbala posle defilea spalili lutke sa likovima predsednika Srbije i Rusije, Aleksandra Vučića i Vladimira Putina.

Postoje narodi koji su u svojoj istoriji proterivali pripadnike drugih nacija sa teritorije koju su smatrali svojom, ali samo Hrvati takvo etničko čišćenje slave kao svoj najznačajniji nacionalni praznik!

“Oluju” Hrvati smatraju svojim najvećim doprinosom istoriji što dovoljno govori o kakvim mediokritetima je reč. Ono čime se drugi narodi baš i ne ponose, Hrvati slave, pa tako i ovakav vid iskazivanja netrpeljivosti prema Srbima i predsedniku Aleksandru Vučiću, na svu sreću manjine Hrvata, i ne čudi.

Ovo je još jedan u nizu primera mržnje hrvatskog naroda prema Srbima, našoj zemlji i predsedniku Aleksandru Vučiću, jer im je bolna činjenica da naša zemlja i ako nije članica Evropske unije, beleži veći privredni i ekonomski rast u odnosu na zemlje u okruženju.

Naša zemlja predvođena predsednikom Vučićem nastaviće da se bori za ubrzan infrastrukturni i ekonomski razvoj, a politiku mržnje i netrpeljivosti, ostavljamo onima koji za drugu politiku i ne znaju.

Pročitajte još: