Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

SNS ŠABAC: KAZNITI SVAKU PRETNJU UPUĆENU PREDSEDNIKU SRBIJE!

Mačva, Srbija
Logo Sns

Ana Acan

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac najoštrije osuđuje nove pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, stoji u saopštenju za javnost.

– Ranjavanje premijera Slovačke označiti i komentarisati kao najavu atentata na predsednika Srbije apsolutno je neprihvatljivo i izuzetno opasno ponašanje koje predstavlja krivično delo! Krajnje je vreme da se ovakvom ponašanju stane na kraj i da svako odgovara za pretnje upućene predsedniku Vučiću.

Bez obzira na političke stavove i neslaganja, najave i pozivi na ubistvo, kao i svaki vid nasilja ne mogu biti društveno prihvatljivo ponašanje i svi ih moramo shvatiti veoma ozbiljno. Ne smemo dozvoliti da mržnja opozicionih lidera i njihovih pristalica prema predsedniku Vučiću, politici Srpske napredne stranke i njenim članovima bude način borbe i prikupljanje političkih poena, jer mržnja i nasilje nikada neće biti demokratski vid delovanja niti alibi za nesposobnost opozicionara da osvoje glasove većinske Srbije.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac apeluje na nadležne službe da hitno reaguju i kazne počinioce, jer bezbednost predsednika i njegove porodice ne smeju biti dovedeni u pitanje. Osobe koje se kriju iza anonimnih profila na društvenim mrežama ostavljajući ovako brutalne pretnje moraju biti pronađene i uhapšene, a predsedniku Vučiću i njegovoj porodici obezbeđene sve mere zaštite i sigurnosti, navodi se u saopštenju.

Pročitajte još: