Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

SNS ŠABAC: MONSTRUOZNIM PRETNJAMA SE NE OSVAJA VEĆINSKA SRBIJA!

Mačva, Srbija
Logo Sns

Ana Acan

Saopštenje za javnost GO SNS Šabac

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac najoštrije osuđuje morbidne navode novinara Šolakovih medija o nasilnoj smeni vlasti i kako će, po njemu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pasti postepeno ili će ga streljati kao Čaušeskua!

Očaj i nervoza opozicionih lidera i njihovih medijskih poslušnika sve su veći kako se bliži izborni dan, jer im je jasno da će većinska Srbija ponovo podržati politiku očuvanja nacionalnih interesa, razvoja i napretka, a ne nasilja, mržnje, agresije i podela, koju oni sasvim otvoreno zastupaju.

Svedoci smo da na čitav serijal pretnji i monstruoznih izjava upućenih predsedniku Srbije i njegovoj porodici tužilaštvo nije reagovalo, pa se postavlja pitanje da li je govor mržnje i nasilja u medijima neka nova normalnost?!

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac pruža apsolutnu podršku predsedniku Vučiću i pozivamo građane da u nedelju 02. juna u što većem broju izađu na svoja biračka mesta i na dostojanstven način kazne predstavnike Đilasove i Šolakove Srbije, tako što će izabrati politiku mira, stabilnosti, zajedništva, razvoja i napretka – listu „Aleksandar Vučić – Srbija sutra“.

GO SNS Šabac

Pročitajte još: