Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

SNS ŠABAC: OPOZICIJA ZVANIČNO PRIZNALA DA NIKADA NEĆE USPETI DA POBEDI ALEKSANDRA VUČIĆA

Mačva
Logo Sns

Ana Acan

Saopštenje Gradskog odbora SNS Šabac

Na najnovijoj “listi zahteva” Đilasovog “Proglasa” nalazi se i zahtev da se na svim narednim izborima zabrani ime Aleksandra Vučića – jedini plan i program koji opozicija nudi.

Svedoci smo priznanja da svi opozicioni lideri i stranke ne mogu protiv jednog čoveka, jer kako kažu, njegova popularnost je ogromna. To je jedina istina koju su lideri opozicije izrekli. Da, Aleksandar Vučić uživa poverenje dva miliona građana što je i dokazano na predsedničkim, a potvrđeno i na poslednjim parlamentarnim izborima!

Ova činjenica, koje su i sami svesni, poništava svaku njihovu optužbu da je izborni proces u Srbiji bio neligitiman i da je došlo do izborne krađe.

Apsurd je da naš sugrađanin Nebojša Zelenović u ime političke partije „Zajedno“ upućuje čestitku povodom Dan državnosti zemlji čiji suverenitet lično urušava u Evropskom parlamentu, tražeći podršku od onih koji otimaju deo srpske teritorije i kojima, očigledno ugrožen opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, nije bitan.

Opozicioni večiti gubitnici, sportskim žargonom rečeno, ne valja vam prvi tim, ni roster vam nije za ponos, a tehnika i taktika na terenu diktirana inostranim trenerima je sramotna. Takav tim nikada neće dobiti podršku sa tribina, a o pobedi i da ne govorimo.

Imate od koga da naučite kako se voli Srbija, kako se brane i zastupaju interesi srpskog naroda, kako se čuva suverenitet i integritet zemlje. Od predsednika Aleksandra Vučića svakim danom dobijate lekcije državne politike koju poštuju i ne retko joj se dive i svetski zvaničnici. Zato, opozicijo, ne budite lenji, pokušajte da nešto zapamtite i primenite, pa da se i nadate nekom bodu na terenu.

Gradski odbor SNS Šabac

Pročitajte još: