Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

SNS ŠABAC: OPOZICIJI SE OD „ŠAMARA“ ODIHR-A VRTI U GLAVI

Mačva
Logo Sns

Ana Acan

Saopštenje za javnost Gradskog odbora SNS Šabac

Predstavnici opozicije nakon izbornog kraha, dodatni šamar realnosti dobili su i u vidu finalnog izveštaja ODIHR-a u kom se ne pominje izborna krađa, pozitivno ocenjuje proces glasanja na 93% biračkih mesta od 1.208 posmatranih, dok je rad Republičke izborne komisije, kako stoji u izveštaju, bio transparentan.

Zbog poslednjeg šamara opoziciji se još uvek vrti u glavi, pa tako unezvereni plasiraju saopštenja kojima po ko zna koji put građane Srbije žele da ubede da je politika Srpske napredne stranke neodgovorna.

Na poslednjoj sednici Gradskog veća data je saglasnost za povećanje cena usluga za snabdevanje vodom i upravljanja komunalnim otpadom za 35%, uz jasno obrazloženje da cene ovih usluga nisu menjane u poslednjih deset godina.

Nadamo se da će se opozicionari iz svog virtuelnog i sveta mašte u kom jedino mogu biti pobednici, vratiti u realnost, na planetu Zemlju koju još od Kovid pandemije potresaju globalni problemi, ratna žarišta i gde su cene energenata izuzetno visoke, a na koje Srbija ne može da utiče.

Šapčani dobro znaju da upravo sadašnja vlast vraća milionske dugove neodgovorne politike Nebojše Zelenovića. Od kako je Srpska napredna stranka preuzela vlast u Šapcu uspešno se bori sa nasleđenim dugovima uz činjenicu da svoje građane nije dodatno kreditno zadužila.

Poslovanje svih javnih preduzeća u Šapcu je stabilizovano i sada je pozitivno, a to vas izgleda najviše i boli. Vi nastavite da živite u vašem fantomskom životu svega i svačega, zasmejavajte javnost, mi imamo važnija posla – pravimo od Šapca grad budućnosti!

Gradski odbor SNS Šabac

 

Pročitajte još: