Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

SNS ŠABAC: OPOZICIONI PLAĆENICI PONOVO NAPADAJU PORODICU PREDSEDNIKA!

Mačva, Srbija
Logo Sns

Ana Acan

Saopštenje za javnost Gradskog odbora SNS Šabac

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac najoštrije osuđuje ponovne napade na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Posredstvom tajkunskih medija opozicionari se praktično utrkuju ko će na agresivniji i primitivniji način napasti predsednika i njegovu decu.

Za Srpsku naprednu stranku deca su svetinja i nikada ne smeju biti deo političko-medijske scene, a s druge strane imamo političke protivnike koji su jasno pokazali šta za njih predstavljaju deca, pokušajima da čak i tragediju u osnovnoj školi iskoriste u političke svrhe.

Najnoviji napad na Danila Vučića samo zato što je bio deo više od 35 hiljada građana koji su svim srcem bodrili srpsku reprezentaciju na Evropskom prvenstvu dovoljno govori koliko opozicija istinski voli Srbiju.

Odsustvo političkog programa, sve lošiji izborni rezultati, ali i uspeh politike koju vodi Aleksandar Vučić u borbi za Srbiju, opozicija pokušava da prikrije konstantnim plasiranjem brutalnh laži i napadima. Politika mržnje, nasilja, kritikovanja baš svakog projekta u Srbiji, a veličanje državnika i institucija nekih drugih zemalja, kod srpskog naroda stvara samo osećaj gađenja prema opoziciji.

Zato građani imaju lak zadatak u biranju strana. Na jednoj je predsednik Vučić i odbrana nacionalnih interesa, a na drugoj su sluge i plaćenici neprijateljskih zemalja. Uvek srcem uz Srbiju, napretkom protiv neprijatelja!

GO SNS Šabac

Pročitajte još: