Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

SNS ŠABAC: POLITIKU NASILJA SRPSKI NAROD ĆE POSTAVITI NA PRAVO MESTO – GUBITNIČKO!

Mačva
Logo Sns

Ana Acan

Saopštenje za javnost Gradskog odbora SNS Šabac 

Gradski odbor SNS Šabac najoštrije osuđuje nove napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Fotografije koje kruže društvenim mrežama u vidu umrlice predsednika Srbije, postupak je koji svaka normalna osoba treba da osudi, jer govori o ozbiljno poremećenim umovima.

Izdajnici Srbije i večiti gubitnici jedino nasiljem mogu da skrenu pažnju na sebe jer politički program ni nemaju. Svakim novim pokušajima da ponize svoju zemlju, predsednika Vučića i sve građane koji podržavaju njegov rad i viziju za što brži razvoj naše zemlje, sve više tonu u ponor i guše u spostvenom besu i mržnji.

Opozicija nikako da shvati da kampanja nasilja koju sprovode već godinama ne može doneti bolji izborni rezultat i da većinska Srbija nikada neće podržati nijedan oblik nasilja, kao i izdaje sopstvene zemlje i srpskog naroda.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac apeluje na sve državne organe da u skladu sa zakonom sankcionišu ovakvo ponašanje, kojim se ozbiljno ugrožava bezbednost predsednika Aleksandra Vučića.

Rezultat Đilasove politike biće vidljiv veoma brzo, već nakon izbora 2. juna. Srbiju ne može zaustaviti izdajnička politika, srpski narod će je postaviti baš na mesto koje zaslužuje  – gubitničko!

Pročitajte još: