Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

SNS ŠABAC: PREDSEDNIK VUČIĆ U NJUJORKU GLAS SRPSKOG NARODA

Mačva, Srbija
Logo Sns

Ana Acan

Saopštenje za javnost: Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac pruža apsolutnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je večeras na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija ponovo pokazao kako se bori za nacionalne interese, integritet Srba na Kosovu i slobodnu Srbiju. Samo sazivanje vanredne sednice SB UN u veoma kratkom roku i činjenica da je ona bila otvorena za javnost, pokazatelji su koliki kredibilitet imaju naša zemlja i predsednik Aleksandar Vučić.

U svom obraćanju, predsednik je jasno optužio Aljbina Kurtija za zločin protiv čovečnosti jer sistemski stvara nepodnošljive uslove života za Srbe na Kosovu i Metohiji, sa ciljem etničkog čišćenja.

Naš predsednik Aleksandar Vučić večeras je u Njujorku pokazao kako se bori za svoju zemlju, kako se voli Srbija i po ko zna koji put održao lekciju svim političkim protivnicima, kako se vodi državna politika. Večeras je ceo svet imao priliku da čuje jasne argumente i dokaze  terora koji Kurti sprovodi nad Srbima.

S druge strane, tužno je što teror nad našim narodom, etničko čišćenje i ukidanje dinara nisu tema za lidere opozicije, koji se čak naprotiv, danas bore za rezoluciju o navodnoj izbornoj krađi i ukidanje fondova Evropske unije za Srbiju.

Srbija i srpski narod su dovoljno snažni da se izbore sa srpskim izdajnicima!

Kosovo je oduvek bilo i ostaće srce Srbije!

Gradski odbor SNS Šabac

Pročitajte još: