Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

SNS ŠABAC: SKUP SRPSKIH IZDAJNIKA SUTRA U STRAZBURU

Mačva, Srbija
Snapinsta.app 418648135 1712668925889827 5725017066713316832 N 1080

Ana Acan

Deo opozicionih lidera uputio se danas u Strazbur po, kako kažu, dobre vesti za Srbiju, nadajući se da će mišljenje Evropskog parlamenta o rezoluciji o izborima u Srbiji za njih predstavljati benefit. Ponovo u prvim redovima, tačnije među prvim putnicima za Strazbur je Šapčanin, Nebojša Zelenović. Čovek koji svojim političkim delovanjem nije uspeo da se izbori ni za bar jedno od prvih 20 mesta na listi kandidata za narodne poslanike. Ali, u pisanju žalbi na svoju državu zapadnim „prijateljima“ je u vrhu! Njegov lični rekord je neoboriv. S obzirom da opoziciju vodi Miloš Jovanović, bilo bi sjajno da našem sugrađaninu, Nebojši Zelenoviću obezbedi francuski pasoš.

Opozicija nikako da shvati, da svojim postupcima, ne samo građanima Srbije nego i svojim zapadnim finansijerima samo pokazuje svoju nesposobnost. Trpe vas i takve, jer druge izdajnike ne mogu da pronađu. Već godinama lideri opozicije pokazuju samo spremnost da zarad ličnih interesa izdaju sopstvenu državu i narod. Bez ideje, vizije, politike, bez niti jednog argumenta kojim bi uspeli da zadobiju poverenje većinske Srbije i sami na demokratski način se domognu fotelja koje su im najveća želja.

Izdajnici srpskog naroda ono što su radili godinama unazad, sada više i ne prikrivaju, već se hvale odlascima na savetovanje sa onima koji nam otimaju Kosovo, koji ne reaguju na postupke Kurtija čime je direktno ugrožen opstanak srpskog naroda na svojim vekovnim gazdinstvima.

Kome pružate ruku? Zar stvarno mislite da će vas zbog saradnje sa mrziteljima naše zemlje, građani Srbije nagraditi aplauzom, ili pak glasom na nekim novim izborima? Vi ste spremni i na otvoreni udar na sopstvenu državu, samo ako procenite da od toga politički možete da profitirate. Srbi vas se stide, budite sigurni u to. Uprkos svim vašim naporima da destabilizujete našu zemlju, predsednik Srbije Aleksandar Vučić će nastaviti da se bori za interes svog naroda i nećete uspeti da zaustavite ubrzan napredak i razvoj naše zemlje, stoji u saopštenju Gradskog odbora SNS Šabac.

Pročitajte još: