Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

SNS ŠABAC: SRBIJA ISTINOM BRANI SLOBODU! NEMA PREDAJE!

Mačva
Logo Sns

Ana Acan

Saopštenje za javnost GO SNS Šabac

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac pruža apsolutnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je ponovo na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija pokazao odlučnost u borbi za nacionalne interese, integritet Srba u južnoj pokrajini i kako se ponosno suprostavlja Rezoluciji o genocidu u Srebrenici.

Predsednik Vučić u Njujorku beskompromisno brani i principe međunarodnog prava i povelje Ujedinjenih nacija, predstavljajući zemlju i narod koje neprijateljski nastrojene sile žele da proglase genocidnim. Oni koji treba da sprovode i kontrolišu sve principe međunarodnog prava, zapravo ga grubo krše i gaze.

Ponosni smo što naša zemlja ima državnika koji ne stoji mirno pred predstavnicima zapadnih sila, već argumentovano i intenzivnom diplomatskom borbom odbacuje sve laži i nasilne pokušaje da se Srbija i srpski narod ponize, kao i da se povećaju tenzije na Zapadnom Balkanu. Želimo da lečimo rane, a ne da ih produbljujemo.

Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem nikada neće prihvatiti ultimatume velikih sila. Nema predaje! Srbija istinom brani slobodu!

Gradski odbor SNS Šabac

 

Pročitajte još: