Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

SNS ŠABAC: SVETSKE MOĆNIKE GLEDAMO PONOSNO PRAVO U OČI! BEZ STRAHA I SRAMA!

Mačva, Srbija
Logo Sns

Ana Acan

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac pruža apsolutnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji će se narednih dana u Njujorku boriti za nacionalne interese i slobodnu Srbiju, stoji u saopštenju za javnost.

-U veoma teškim i prelomnim trenucima za našu zemlju svi moramo da stanemo rame uz rame jer samo zajedno smo najjači i spremni da se odupremo svim pritiscima.

Naš predsednik će ponovo pokazati celom svetu kako se voli Srbija, dok s druge strane imamo opoziciju koja je najveći neprijatelj sopstvenoj zemlji i narodu. Čak i u ovom momentu od političkih protivnika stižu pozivi na linč i smenu predsednika Vučića.

Rezolucija o genocidu biće prvi dokument takve vrste u istoriji! Ovaj potez ostavio je čak i svetske stručnjake u ovoj oblasti u šoku, koji otvoreno i jasno izjavljuju da u Srebrenici nije bilo elemenata genocida, a mi među svojim sugrađanima imamo one koji se zalažu da se takav epitet pripiše srpskom narodu!

Na sreću, srpski izdajnici su malobrojni i sigurni smo da će svetski moćnici u Njujorku ponovo dobiti važne lekcije o demokratiji, međunarodnom pravu, kao i da će ponovo svedočiti dostojanstvenoj, hrabroj, odgovornoj i ponosnoj politici koju vodi naš predsednik Aleksandar Vučić uz apsolutnu podršku srpskog naroda.

Srbija je dovoljno snažna da se izbori sa srpskim izdajnicima, a svetske moćnike uvek smo gledali ponosno pravo u oči! Bez straha i srama! – navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS Šabac.

Pročitajte još: