Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

SNS: Zelenović bi da Šabac vrati u vreme njegove strahovlade

Mačva
Fb Img 1701939897353

Jelena Đondović

Licemerno je da Nebojša Zelenović govori o kupovini glasova kada je upravo njegov aktivista uhvaćen u ovim nečasnim radnjama. I snimljen. I odgovarao pred sudom. Licemerno je da Nebojša Zelenović govori o bilo kakvoj borbi protiv nasilja kada su njegovi aktivisti nameravali da drogiraju članove biračkih odbora iz redova SNS. Postoji i snimak. Pominjao se leksilijum i efekat koji bi izazvao, navodi se u saopštenju GO SNS iz Šapca koje prenosimo u celosti:
-Mučno je gledati Nebojšu Zelenovića, bivšeg gradonačelnika Šapca, lažnog ekologa, a sada 70 i nekog na listi za narodne poslanike. Koliko vredi Draganu Đilasu, toliko je visoku poziciju i zauzeo. Sve će Nebojša Zelenović da učini kako bi pokušao da prikrije bes zbog “veličanstvenog” skupa koji je imao u Šapcu. Toliko je bio veličanstven, da su svi prisutni prevezeni jednim autobusom na sprat.Sloboda koju je Šabac dobio svrgavanjem i poslednjeg traga režima koji je na vlast došao iz paleži Skupštine je konačna. Šapčani znaju kako su živeli 20 godina. I kako je ta grupa opstajala na vlasti blizu dve decenije. I u to vreme ne žele da se vrate. Dosta im je krađe, malverzacija, nasilništva nad neistomišljenicima, poziva na linč svakoga ko odbije da se prikloni toj grupi. 
Upravo su tako vladali Nebojša Zelenović i njegovi prethodnici. I mislili su da će večno ostati na uzurpiranim funkcijama, jer su navikli da ponižavaju svoje građane i potcenjuju moć koju olovka na glasačkim mestima ima.
Srpska napredna stranka i predsednik Srbije Aleksandar Vučić već 11 godina su izbor građana Srbije. Sa tim Nebojša Zelenović nikako da se pomiri, već nastavlja da laže i svoja nepočinstva da pripisuje drugima.
Zbog svega što smo tokom svih ovih godina postigli i zbog ovih ostataka ružne prošlosti našeg grada i države koji bi ponovo da nas vrate u svoj mrak i u vreme straha, Srbija i Šabac ne smeju da stanu!

Pročitajte još: