Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

SRAMAN UDAR NA SRPSKOG VELIKANA Metaloplastici pakuju šverc migranata!

Sport
Metaloplastika 2023/24

Dragutin Bužić

Čaršijska priča o tome kako je pre dva meseca iz šabačkog hotela nestalo 12 rukometaša iz Alžira, plasirana je danas bez ikakvih dokaza na tajkunskim medijima.
U prilozima i tekstovima direktno se za “međunarodnu trgovinu migrantima”, u napadu bez presedana, optužuje Metaloplastika, pa je rukometni klub iz Šapca, bio primoran da se hitno oglasi na društvenim mrežama, sledećim saopštenjem:
“Povodom natpisa na jednom šabačkom portalu želimo oštro da demantujemo tačnost istih, jer se u njima Rukometni klub Metaloplastika, kao veliko srpsko i evropsko rukometno ime i brend ovog grada, pominje u jako lošem i negativnom kontekstu.
Oštro demantujemo da je klub imao bilo kakve nečasne aktivnosti oko krijumčarenja migranata. Sramotno je da se na taj način, jedno veliko ime i brend ovog grada koristi u dnevno-političke svrhe i kafanska prepričavanja.
Sve ovo šteti prvenstveno našem velikanu RK Metaloplastika, igračima i deci koja treniraju u klubu, Upravnom odboru koji je sastavljen od poštenih i čestitih ljudi i privrednika, gradu koji izdvaja velika sredstva za sport, kao i sponzorima i ljubiteljima rukometa.”
Rukometni klub Metaloplastika Elixir

Pročitajte još: