Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

ŠTA SE DEŠAVA U SELU KLENAK KOD RUME? Dvoje mladih nestalo u roku od tri meseca!

Mačva
Polish 20231122 105527789

Jelena Đondović

Filip Urumović (21) iz Klenka, sela kraj Sremske Mitrovice, misteriozno je nestao pre tri dana, a na obali reke pronađen je njegov otključani automobil! Pre nego što je nestao Filip se obratio svojoj baki rekavši da ide u prodavnicu, a sada su se njegovi prijatelji i celo selo podigli na noge da ga pronađu!
Filip Urumović je pod gotovo misterioznim okolnostima nestao 20. novembra u selu Klenak, odakle je rodom. Pored mosta na Savi pronađen je njegov otključani automobil. Pre nego što je nestao obratio se svojoj baki rečima: „Idem samo da kupim cigarete i vraćam se.“ Od tada ga niko nije više video.
Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste i to da je avgusta ove godine iz ovog istog sela misteriozno nestala tinejdžerka Elena M. (14). Devojčica je nestala 24. avgusta, a kako se navodi na sajtu Nestali Srbija, porodica je primetila da nije u svojoj sobi i prijavila je to. Ova tinejdžerka rođena je u Grčkoj, a živi u Klenku. Roditelji tvrde da je kobnog 24. avgusta u ranim jutarnjim satima nisu pronašli nigde u kući.
„U jutarnjim časovima oko 5.30 utvrđeno je da je nema u svojoj sobi, a takođe ni u kući, sumnjamo da se nalazi pod teritorijom Novog Kneževca“, stoji i dalje na sajtu Nestali.
Međutim, kako saznajemo, devojčica je sada na bezbednom, jer se u septembru sama prijavila policiji.

Pročitajte još: