Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

STRAŠNO SE BOJI ŽENA! 55 godina nije izašao iz kuće!

Razonoda
Img 20231027 131955 Copy 800x531

Vesna Papović

Foto/Screenshot/YouTube/Afrimax TV

Kalikste Nzamvita je 71-godišnji muškarac iz Ruande koji živi u izolaciji već 55 godina zbog svog ‘ekstremnog straha od žena‘.

Navodno je poslednjih 55 godina proveo u samonametnutom egzilu, tačnije zatvorio se u svom domu kako bi izbegao bilo kakav kontakt sa ženama.

Iako mu nikada nije dijagnostifikovana, veruje se da Nzamvita pati od ginofobije, vrlo retkog stanja koje se opisuje kao “iracionalni strah od žena”.

U videu na YouTube koji je objavio Afrimax TV, Nzamvita je rekao: “Razlog zašto sam se zaključao unutra i imam ogradu na svojoj kući je zato što želim biti siguran da mi se žene neće približiti.”

“Kad mu pokušamo pomoći, on ne želi da mu priđemo bliže ili da razgovaramo s njim. Umesto toga, mi mu dajemo stvari tako što ih bacamo u njegovu kuću. Ne dopušta nam da mu se približimo, ali ono što mu ponudimo, ipak uzima s distance”, rekla je jedna od njegovih komšinica u razgovoru za Afrimax.

Nzamvita je počeo sa izolacijom, još sa 16 godina, što znači da radi sve, od spavanja, čišćenja do kuvanja u svom malom zatvorenom prostoru.

Pročitajte još: