Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

SUMANUTO: Bivše šabačke vlasti sada napadaju i studentske kartice

Mačva
Studentske kartice

Jelena Đondović

U nepotpisanom tekstu na sajtu lokalnog nedeljnika koji je do pre tri godine dobijao najmanje šest miliona dinara iz budžeta grada Šapca, a sada postoji isključivo u virtuelnom svetu, zabrinut je autor ko “daje” studentske kartice, navedeno je u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke Šabac.

U nastavku se kaže:

– I na svu tu brigu zbog olakšica studentima, nazivaju dr sci. med. Svetlanu Karić, predsednicu Akademije strukovnih studija u Šapcu “razuzdanom direktorkom”. A šta je po njima najveći greh Svetlane Karić? Pa to što je i kandidatkinja za odbornicu na listi “Aleksandar Vučić – Šabac ne sme da stane”. Da podsetimo zabrinutog nepotpisanog autora teksta na jednu važnu činjenicu: Aleksandar Vučić je predsednik Srbije. A pošto im se Vučić ne sviđa, iako nemaju objašnjenje zašto takvu emociju imaju prema njemu, rešeni su da diskredituju svakoga ko podržava Aleksandra Vučića. Tako je ovoga puta izbor pao na Svetlanu Karić. Naravno, u njihovom “nenasilnom” maniru, dobila je samo njima svojstvene epitete. Pogrdne naravno. Jer, Svetlana Karić se ne slaže sa njihovom politikom mržnje, već kao svi pristojni ljudi, prednost daje politici koja donosi dobre rezultate – naveli su šabački naprednjaci i zaključili:

-Studentske kartice su odličan potez države. I Svetlana Karić jedna je od onih koji su to javno pohvalili. Naravno da je trebalo da pozove sve studente da se prijave. Zato se i našla na meti ovih koji su tako pošteni i čestiti grabili novac iz budžeta Šapca. Milione dinara svojih sugrađana da bi dehumanizovali svakoga ko ne misli kao njihovi tadašnji šefovi. A kada je slavina zavrnuta, kada je vreme bahaćenja prošlo, krive su im i studentske kartice i država i grad.Šapčani će 17. decembra glasati po SAVESTI, jer u našem gradu i u našoj državi na čijem čelu je, podsećamo ponovo, Aleksandar Vučić, narod ima MOĆ. To su pokazali i pre tri godine kada su vas na biralištima sa olovkama u rukama razrešili i izabrali Srpsku naprednu stranku. Šabac ne sme da stane! 

 

Pročitajte još: