Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

SVA BIRAČKA MESTA NA KOJIMA SE DANAS ODRŽAVAJU IZBORI OTVORENA U 7.00 SATI

Srbija
Ana BrnabiÆ

Ana Acan

Lokalni izbori u Srbiji počeli su jutros u 7.00 sati otvaranjem biračkih mesta. Izbori se održavaju u Beogradu i u još 14 gradova, 51 opštini i 23 gradske opštine. Građani biračko pravo mogu da ostvare do 20.00 časova, kada se biračka mesta zatvaraju, a do kada je na snazi i izborna tišina.

GlasaÈko Mesto

Predsednica Narodne skupštine i  potpredsednica Glavnog odbora SNS-a i Ana Brnabić glasala je jutros u 08.35 na Savskom vencu. Brnabićeva je glasala u Školi za dizajn na biračkom mestu broj 34.

Aleksandar ŠapiÆ

Kandidat liste “Aleksandar Vučić – Beograd sutra” za gradonačelnika Beograda, Aleksandar Šapić glasao je jutros oko 8.30 časova na Novom Beogradu. On je svoju građansku dužnost obavio  u Osnovnoj školi “Borislav Pekić” na Bežanijskoj kosi na biračkom mestu 119 i tom prilikom pozvao gradjane da izadju na lokalne izbore.

SiniŠa Mali

Prvi potpredsednik vlade, ministar finansija i potpredsednik Glavnog odbora SNS Siniša Mali glasao je danas na biračkom mestu broj 1 u Visokoj poslovnoj školi u Beogradu. Mali je glasao oko devet sati.

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i prva na listi “Aleksandar Vučić- Zvezdara sutra” Darija Kisić glasala je na Zvezdari. Ona je glasala na izbornom mestu broj 36 u Osnovnoj školi “Ćirilo i Metodije” na toj opštini, navodi se u saopštenju.

Darija KisiÆ

Ministar spoljnih poslova i potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić glasao je jutros na Vračaru. Đurić je glasao u vrtiću “Biser” na biračkom mestu broj 11.

Ministarka za zaštitu životne sredine i potpredsednica Glavnog odbora SNS Irena Vujović glasala je jutros oko 08:50  na Savskom vencu. Vujovićeva je glasala u Školi za dizajn na biračkom mestu broj 33.

Irena VujoviÆ

Ministarka za brigu o porodici i demografiju i predsednica Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski glasala je jutros na biračkom mestu broj 34 u Osnovnoj školi Janko Veselinović na Voždovcu. Đurđević Stamenkovski je glasala oko osam sati.

Milica ÐurÐeviÆ Stamenkovski

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine i član Predsedništva Srpske napredne stranke Tomislav Momirovic glasao je na biračkom mestu broj 24. u Zavodu za transfuziju krvi Srbije. Momirović je glasao oko 8.50 minuta i pozvao građane da izađu na birališta.

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj glasao je jutros u 8.00 časova u Batajnici. On je glasao na biračkom mestu 103 u Osnovnoj školi “Svetislav Golubović Mitraljeta” na toj opštini, saopšteno je iz SRS.

Ministar kulture i član Predsedništva Srpske napredne stranke Nikola Selaković glasao je jutros na Vračaru.   Selaković je sa suprugom glasao u Osnovnoj školi Jovan Miodragović na Vračaru u 8.30 časova, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Izvor: Tanjug

Marko ÐuriÆ

Pročitajte još: