Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

SVE O ZLATNOJ ČIVIJI Boks u Šapcu, spektakl i na TV Areni (VIDEO)

Sport
Semiz Pinja Aličić, boks

Dragutin Bužić

Boks je prvi sport koji se priključio projektu „Open Balkan”, a u subotu se u Šapcu održava „Zlatna čivija”.

Spektakl su najavili Nenad Borovčanin, predsednik BSS i Nebojša Žugić, direktor Arena Channels Group.

Img 0690

– U Šapcu imamo „Zlatnu čiviju”, treće kolo „Open Balkan”. Preko 100 boksera iz regiona se prijavilo i to je za veliku pohvalu. Ono što predstavlja veliki projekat je naredne godine Evropsko prvenstvo u boksu za muškarce i žene koji će ponovo biti nešto kao kad smo pravili svetsko prvenstvo. To je period kada ćemo moći da obećamo da ćemo otvoriti nacionalni trening centar za boks. Dobili smo građevinsku dozvolu, podršku od države, predsednika Vučića i to će biti nešto zbog čega ćemo se okuptii i napraviti jednu dobru boksersku žurku – pohvalio se Borovčanin

Nebojša Žugić je izneo da će prenos u subotu iz Šapca početi u 18.00 časova i to ne samo na TV Arena Fight već i na Premium 3 kanalu.

Boks Omer Ametović
Foto: BSS

– U subotu prenos ide na TV Areni 3 Premium  u 18.00 časova, možda koji minut ranije, a o tome ćemo se dogovoriti sa organizatorima. Događaj će biti na Premium kanalu što dovoljno govori o tome koliko je cenjen ovaj sadržaj i kolika je potreba za njegovim prikazivanjem na nekim od Areninih kanala. Od Arene možete da očekujete najbolji kvalitet, a od naših komentatora da budu deo spektakla jer se oni ponekad toliko užive da se i zabrinem za njih. Ovih sedam kategorija je nešto najbolje i najpopularnije što možemo da gledamo. Stvarno će biti spektakl. Naša publika već očekuje spektakl i nećemo je izneveriti ni ovaj, niti bilo koji drugi put kada se boks bude prikazivao na našim kanalima. Premium kanali i Arena Fight su nešto što nudi  najbolji sportski sadržaj koji možete videti,  ne samo u Srbiji već i na prostoru bivše Jugoslavije, odnosno u celom regionu – naglasio je Žugić u najavi “Zlatne čivije” i starta nove sezone u Bokserskoj ligi Srbije.

copy_FBFE96D8-885E-446E-BE0F-5DEE8A76051E-compressed

Vidimo se u subotu u Šapcu, u Hali sportova.

Pročitajte još: