Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

HIT TAKMIČENJE U LEŽANJU Ka ovome strasno težim, pare stižu a ja ležim (VIDEO)

Razonoda
Img 20230929 165621 Copy 600x800

Vesna Papović

Etno selo Montenegro je smešteno usred prelepe prirode pivskog kraja, nadomak kanjona Nevidio koji formira reka Komarnica. Da li zbog blizine ovog kanjona neobičnog imena ili je to tek slučajnost, uglavnom upravo na ovom mestu se održava do sada neviđeno takmičenje u svetu, takmičenje u ležanju.

Takmičenje u ležanju
Takmičenje u ležanju

Ka ovome strasno težim, pare stižu a ja ležim, mogla bi da bude krilatica troje preostalih takmičara koji evo već četrdeset i tri dana uporno leže i nemaju nameru da prestanu. A, ni nagrada za prvo mesto nije zanemarljiva, naime pobednik će osvojiti hiljadu evra.

Etno selo Montenegro
Etno selo Montenegro

Naš reporter je posetio ove marljive takmičare i evo šta je saznao u razgovoru sa njima. Svo troje su Crnogorci, što smo i očekivali, jedan Kraljevčanin iz Srbije je danas odustao.

Takmičenje u ležanju
Takmičenje u ležanju

Dve dame i jedan muškarac. Gordana Filipović iz Nikšića nam je rekla da su njih dve dokazale da su crnogorske žene najizdržljivije na ovim prostorima. U ležanju istrajavaju još i Lidija Marković iz Nikšića te Filip Knežević iz Mojkovca. Takmičari kažu da im je preostalo još snage, a vlasnik etno sela, Radonja Blagojević nam je rekao da je priča o ovom takmičenju stigla sve do Japana, a kako su krenuli, on očekuje da će neki od njih možda i sneg da dočekaju ležeći.

Etno selo Montenegro
Etno selo Montenegro

Na kraju su takmičarke poslale srdačan pozdrav čitaocima portala Šabac 24/7, pogledajte kako je to izgledalo u videu koji sledi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ŠABAC 24/7 (@sabac24sedam)

Pročitajte još: