Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

TANJUG: POČELA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS ZATVORENA ZA JAVNOST

Srbija
MiloŠ VuÈeviÆ, Ana BrnabiÆ

Ana Acan

Sednica Predsedništva SNS počela je danas oko podneva u prostorijama stranke, koja je, kako je i bilo najavljeno, zatvorena za javnost. Sednici prisustvuju predsednik SNS Miloš Vučević, kao i članovi predsedništva stranke Aleksandar Šapić, Ana Brnabić, Goran Vesić, Irena Vujović, Vladimir Orlić, Petar Petković, Sandra Božić, Aleksandar Martinović, Milenko Jovanov, Jelena Tanasković, Darija Kisić…

Irena VujoviÆ
Foto: Tanjug

Po završetku sednice predviđene su izjave za medije. Očekuje se da će glavne teme sastanka biti vezane za odluku o formiranju vlasti u Beogradu, odnosno da li će biti novih izbora u glavnom gradu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, tokom obraćanja iz Predsedništva, da je razgovarao sa predstavnicima pobedničke liste na izborima u Beogradu ”Beograd ne sme da stane” i da ih je zamolio da na sednici razmotre mogućnost da se ide na nove izbore u Beogradu, jer je, kako je istakao, važno da Srbija neguje i čuva demokratiju zbog sebe, a ne zbog toga šta će neko drugi da kaže, prenosi Tanjug.

Vladimir OrliÆ
Foto: Tanjug

Pročitajte još: