Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

TO JE PITANJE NAPRETKA I RAZVOJA ZEMLJE Vučić: Otvaraćemo aerodrome širom Srbije

Srbija
Aleksandar Vučić

Damira Ramadani

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da aerodromi u Nišu i Kraljevu moraju da rade više, kao i da Srbija mora da razmišlja o otvaranju novih aerodroma, jer je to pitanje sveukupnog napretka i razvoja zemlje.

– Mi smo zemlja u kojoj će aerodromi morati da rade više, Niški aerodrom će morati da radi mnogo jače, ali će i Lađevci, Morava osim ove dve ili tri linije koje postoje za Istanbul i Solun, morati da radi još više i još bolje – rekao je predsednik i dodao da nam je za to potrebno da budemo još bogatiji.

Prema njegovim rečima, kada ljudi ne budu želeli da sleću u Beograd, jer nemaju dva sata vremena da gube posle leta onda ćemo morati da razmišljamo i o drugim aerodromima u našoj zemlji koji će biti na udaljenijim lokacijama.

– To je pitanje razvoja zemlje, napretka sveukupnog zemlje i verujem da ćemo to moći da napravimo – rekao je predsednik i dodao da se nada da će i aerodrom Rosulje kod Kruševca moći da bude osposobljen za male avione i za međunarodne prelaze kao i oni u Somboru, Vranju i Sjenici i na mnogim drugim mestima.

Vučić je dodao da ga raduje što će i Niš dobiti novu modernu aerodromsku zgradu.

– Veliki smo novac uložili u ovu zgradu, u Nišu i uskoro će biti gotovo i to je dobro da Niš dobije modernu aerodromsku zgradu kao što je dobija Beograd i nastavićemo sa tim. Srećan sam zbog Nišlija – rekao je predsednik.

Pročitajte još i ovo:

MONSTRUOZAN PREDLOG ZELENOVIĆEVOG MENTORA: Poslušajte kako Petrović traži da se naprednjacima sipa leksilijum u kafu!  

SNS: Zelenović bi da Šabac vrati u vreme njegove strahovlade

DR BIRMANČEVIĆ: Zelenović je ekspert za kupovinu glasova, Šabac se svega seća i neće mu opet dati priliku da krade! 

Pročitajte još: