Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA GRAĐANE: Evo na kojim putevima ima snega

Srbija
Poledica kola

Damira Ramadani

Na deonici Jošanička Banja – Kopaonik, kolovoz je vlažan i snega ima ima do 5 centimetara, saopštilo je Javno preduzeće “Putevi Srbije”.

Na ostalim putnim pravcima prvog i drugog prioriteta održavanja, kolovozi su vlažni u nižim predelima, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Novog Pazara, zbog čega se preporučuje oprezna vožnja.

Na autoputu od petlje Novi Banovci do petlje Bubanj Potok, ima mestimično magle i vidljivost je na pojedinim mestima smanjena na 100 metara.

U okolini Zaječara, na prevoju Čestobrodica zbog magle vidljivost je smanjena na 100 metara, kao i na delu puta Krivi Vir-Grza na putu I B 36. Učestali sitni odroni, duž nestabilnih kamenih kosina i u klisurama, a najviše ih ima na Đerdapskoj magistrali.

Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Zbog predstojećih praznika očekuje se povećan intenzitet saobraćaja ka svim zimskim turističkim centrima, zbog čega “Putevi Srbije” apeluju na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu i poštuju saobraćajne propise.

Pročitajte još i ovo:

PRIJAVLJIVANJE OD 15. JANUARA: Deli se 100.000 vaučera za odmor u Srbiji

PROGRAM MOJA PRVA PLATA: Do 19.01. potpisi na ugovore poslodavaca i kandidata

HASAN DUDIĆ ZA ŠABAC 24/7: Kažu – propao sam, a ja neuništiv!

Pročitajte još: