Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2023 Kome će veza biti na testu, a koga čeka nova romansa?

Razonoda
Pexels Criativithy 1805416

Jelena Đondović

Saznajte šta vam kaže veliki ljubavni mesečni horoskop i kome su zvezde naklonjene! Koga očekuje nova romasa, koga vrtlog strasti, ko će uploviti u bračne vode? Ljubav će za mnoge znakove Zodijaka biti na testu u novembru.

 

OVAN

Zauzeti Ovnovi će uživati u harmoničnom odnosu sa partnerima, ali moraće da se potrude da održe mir, posebno u drugom delu meseca. Ljubavni horoskop za novembar kaže da će mali gestovi i pokloni uveliko uticati na poboljšanje odnosa, a bolji intimni odnosi takođe će rešiti mnoge probleme. Slobodni neće moći da nađu partnera po svom izboru. Fokusirajte se na brigu o sebi i porodicu i uživajte u svom statusu slobodne osobe. Tranzit planeta u decembru mogao bi da vas “natera” da se zaljubite.

 

BIK

Bikovi će sa partmerima imati prijateljski odnos, ali zato će strasti u krevetu biti naglašene. Budite pažljivi u drugom delu meseca, jer bi neke male svađe mogle da eskaliraju i postanu zaista ružne. Savet je da ovog novembra budete oprezniji i prilagodljiviji. Slobodni će imati sreće i vaš napredak prema nekome ko vam se zaista sviđa biće uzvraćen. Moguća je burna i uzbudljiva romansa. Ljubavni horoskop za novembar savetuje zaljubljenima da ako planiraju da zaprose partnera, ipak sačekaju neko vreme.

 

BLIZANCI

Blizanci će uživati u bliskosti, harmoniji i prijatnom zajedničkom životu sa partnerom. Zajednički odmor će ojačati vaše veze i povećati nežna osećanja, a deca će biti izvor zadovoljstva. Ljubavni horoskop za novembar kaže da će slobodni upoznati mnogo zanimljivih ljudi i sa njima razviti posebnu vezu. Ne žurite, pustite da se veza gradi polako i stabilno. Dobar je trenutak da zaprosite nekog, ali i pristanete na prosidbu.

RAK

Ljubavni horoskop za novembar kaže da Rak možda neće imati dobar početak meseca u smislu romantike. Savet je da radite na prijateljstvu sa partnerom i poboljšate ovu stranu vašeg podnosa. U drugoj polovini meseca će doći do promena i verovatno ćete uživati u čulnim zadovoljstvima. Slobodni Rakovi bi mogli da upoznaju neke zanimljive ljude nakon prve dve nedelje. Sjajno će se zabaviti. Romansa bi mogla da proceveta, ali savet je da ne žurite. Zaljubljeni zadovoljni vezom, krajem meseca je idealan trenutak za prosidbu.

 

LAV

Lavovi će pojačati vezu sa partnerom, očekuje ih i buran intimni život, veza brzo napreduje. Nesporazumi i nedoumice iz prošlosti će nestati, bićete u miru i uživaćete u harmoniji. Slobodne očekuje uzbudljiv društveni život. Ljubavni horoskop za novembar kaže da ćete verovatno upoznati nekoga posebnog s kim ćete prvo imati prijateljski odnos, a koji će da preraste u romansu. Zaljubljeni zadovoljni partnerom, ali nema žurbe da vezu formalizujete.

 

DEVICA

Device će uživati u miru i harmoniji u vezi, ali kako mesec bude odmicao, mogli bi da se jave nesporazumi. Morate da imate dobru komunikaciju sa partnerom. Radite na poboljšanju intimnih odnosa. Dobar intimno život može da ublaži svaku nesklad. Ljubavni horoskop za novembar kaže da će slobodni imati mnogo izbora. Uživaće u neobaveznom druženju sa ljudima koji im se dopadaju. Ako već niste, uskoro očekujte da se zaljubite.

 

VAGA

Vage će verovatno započeti ovaj mesec sitnim prepirkama sa partnerom. Moraćete da prigušite ego ako želite da imate skladan odnos. Pazite na svoje postupke i fokusirajte se na osećanja. Ljubavni horoskop za novembar kaže da su slobodni spremni da upoznaju nekog interesantnog krajem meseca. Savet je da pustite da vas osećaj vodi, ovo je romansa u kojoj ćete uživati. Do kraja meseca očekujte da unesete novine u odnos sa partnerom.

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop za novembar kaže  da će Škorpije morati da ulože puno napora da poboljšaju odnos. Ne uzimajte partnera zdravo za gotovo. Začinite vezu, više uživajte u intimi, vaš odnos je spreman da raste i napreduje. Slobodni prolaze kroz težak period. Neophodno je da promenite pogled na stvari, oči će vam se otvoriiti. Oni u “novim” vezama nemaju poverenja u partnera. Savet je da ne donosite odluke naprečac.

 

STRELAC

 

Strelčevi će uživati u dobrom odnosu sa partnerom. Imaćete više razumevanja i emocije prema partneru će naprosto rasti. Poradite na strasti u spavaćoj sobi, malo ste se olenjili. Ljubavni horoskop za novembar kaže da je dobar trenutak da uvećate  porodicu ako želite da imate dete. Ljubavni horoskop za novembar kaže da će slobodni uživati u društvenom životu, bez razmišljanja o pronalasku stalnog partnera. Upoznaćete mnogo ospoba koje će vas privući i odlično se zabaviti.

 

JARAC

Jarčevi bi mogli da pokvare potrodični sklad posle prve polovine meseca zbog nekih nesporazuma. Pokušajte da komunikacija sa partnerom bude jasna kako biste smanjili svaku šansu da budete pogrešno protumačeni. Savet je da se problemi saseku u korenu. Ljubavni horoskop za novembar kaže da će slobodni imati problema u komunikaciji sa suprotnim polom. Morate da radite na sebi, posebno ako se ovo dešava prečesto.

 

VODOLIJA

Ljubavni horoskop za novembar kaže da Vodolijama ovo neće biti dobar mesec za veze i brakove. Nesloga sa partnerom bi mogla da naruši sklad u porodici. Pažljivo birajte reči, jer često nije važno šta kažete, već kako kažete. Radite na tome da partneru budete prvoi prijatelj, a potom sve ostalo. Slobodni se plaše usamljenosti, ali budite strpljivi – stvari se dešavaju kada treba da se dogode. Savet je da se u međuvremenu fokusirate na posao, porodicu i prijatelje. Zaljubljeni starosedeoci možda imaju problema sa prilagođavanjem.

 

RIBE

Ljubavni horoskop za novembar kaže da Ribama u vezi ovog meseca nedostaju harmonija i mir. Obratite pažnju na tri zlatne reči – prihvatanje, razumevanje i uvažavanje. Radite na poboljšanju odnosa i intimnosti sa partnerom. Slobodni bi mogli da se zaljube u osobu koja im neće uzvratiti osećanja. Više sreće imaćete u drugoj polovini meseca. Oni u kraćom vezama da usvoje savet – ako volite nekoga, oslobodite ga. Ako se vrati, vaš je. Ako se ne vrate, nikada nije ni bio vaš.

Pročitajte još: