Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

VLADIMIRCI: MANIFESTACIJA „IZAZOV VERE“ – PLIVANJE ZA ČASNI KRST SVE MASOVNIJA

Mačva
V2

Ana Acan

Pored 28 aktivnih učesnika, plivača za Časni krst, gosti koji su ove godine svojim prisustvom uveličali manifestaciju u vladimiračkom selu Provo bili su profesor Istorije fizičke kulture na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja – Univerziteta u Beogradu, dr Dejan Gavrilović, kao i treneri i takmičari trofejnih beogradski klubova ”Goran Ostojić”, kik boks kluba ”Pan Džim“ i trener kluba ,,Kangal”, Marko Nenadić.

V4

Organizatori iznad svega ovim putem iskazuju veliku zahvalnost čelnicima opštine Vladimirci, Goranu Zariću i Radu Kovačeviću, koji su uvek davali podršku manifestaciji. Po tradiciji učesnici manifestacije dobili su prigodne poklone i majice, zahvaljujući Đorđu Terziću.

V3

Manifestacija sa upečatljivim nazivom „Izazov vere“ održava se već treću godinu zaredom a inicijatori su profesori dr Vladimir Miletić i dr Dejan Gavrilović, osnivači ”Sokolske sekcije ”DIF” i promoteri ideje ”Sokolstva”, koja je u ova ”izazovna” vremena neophodna, kako bi se kao društvo vratili jedinim i pravim vrednostima od kojih zavisi budućnost i opstanak našeg naroda. Treba istaći i veliki trud i angažman nosioca same ideje o uvođenju plivanja za ”Časni Krst” u ovo mesto kraj reke Save, Srećka Paleževića, mastera sporta i fizičkog vaspitanja, zahvaljujući kome se ova tradicija nastavlja iz godine u godinu, kažu organizatori.

V1

Pročitajte još: