Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

VLADIMIRCI: NASTAVAK RADOVA NA IZGRADNJI OBILAZNICE

Mačva
Img 04f1df1d14c12fb95e872337e5e1d4d3 V 1024x768

Ana Acan

Predstavnici Ministarstva privrede posetili su opštinu Vladimirci, kako bi sa predsednikom opštine dr Goranom Zarićem, razgovarali o nastavku započetih radova na izgradnji ulica Novoprojektovana 7 i Novoprojektovana 4.

Radi se o ulicama, čijim završetkom će se značajno rasteretiti saobraćaj u ulici Svetog Save, ali i čijom izgradnjom će se i sama varošica teritorijalno proširiti, što će doprineti povezivanju poslovne zone sa okruženjem, čime će se stvoriti i uslovi za nova parking mesta, kao i formiranje naseljskih blokova, što su i krajnji ciljevi čitavog ovog projekta.

Img 04f1df1d14c12fb95e872337e5e1d4d3 V 1024x768

Sastanku u opštini, pored njenih funkcionera, prisustvovala je i koordinatorka na projektu Branka Bajčetić, zatim Boban Birmančević, državni sekretar u Ministarstvu privrede, čijim sredstvima se uz učešće opštine isti i finansira, kao i predstavnik firme „Kompresor Ing“ d.o.o. Valjevo, Bojan Tomašević, koja je izvođač navedenih i opisanih radova.

Završetkom gore navedenih ulica, kao i njihovim puštanjem u saobraćaj, život stanovnika ove opštine, biće značajno kvalitetniji i iste će ujedno doprineti i njenom daljem razvoju i potencijalu u perspektivi napretka i stvaranja novih mogućnosti.

Pročitajte još: