Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

VLADIMIRCI: ODBORNICI USVOJILI PRVI REBALNAS OPŠTINSKOG BUDŽETA

Mačva
Img 9e42a4fe6aa961e662c0426fb451ea71 V E1718836959144 1024x781

Ana Acan

Na četvrtoj sednici Skupštine opštine Vladimirci kojom je predsedavao Rade Kovačević odlučivalo se o pet tačaka dnevnog reda.

Na sednici je usvojen predlog Odluke o prvom rebalansu budžeta opštine Vladimirci za 2024. godinu, koji je obrazlagan od strane šefa Odseka za trezor i budžetsko računovodstvo, Milana Ružića.

Izmenu kadrovskog plana zaposlenih u Opštinskoj upravi nakon obrazlaganja načelnice Slavice Mirković, odbornici su usvojili, kao i dva rešenja koja se odnose na otuđenja nepokretnosti iz javne svojine opštine Vladimirci i to neposrednom pogodbom. Jedna nepokretnost nalazi se u KO Vladimirci, dok je druga u KO Bobovik. Njihova tržišna cena je utvrđena u okviru Odseka za utvrđivanje i naplatu javnih prihoda.

Imajući u vidu da se Organizacioni odbor stara i o obeležavanju Slave opštine, Skupština je donela i odluku o imenovanju njegovih članova, na čelu sa predsednikom, dr Goranom Zarićem.

Usvojeni skupštinski materijali biće objavljeni i u Službenom listu grada Šapca i opština Bogatić, Vladimirci i Koceljeva.

Pročitajte još: