Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

VLADIMIRCI: OSNOVAN ODBOJKAŠKI KLUB

Mačva, Sport, Srbija
Img 9 E1715758952488 864x380

Ana Acan

Agilnošću prvog čoveka opštine dr Gorana Zarića osnovan je odbojkaški klub Vladimirci koji će za početak imati mlađe uzraste u dve grupe i to za osnovce od drugog do četvrtog razreda i od petog do osmog razreda.

“Ideja je da se formira seniorski tim koji bi u kraju poznatom po odbojci bio pravo sportsko osveženje, ali uz kvalitet bio i takmac u ligaškim ogledanjima. Potencijal sredina koje imaju odbojku u genu poput Debrca, Krnula, Kaone, Mrovske, Belotića, a u saradnji sa odbojkaškim prijateljima kluba “Volej bol” iz Beograda ići ćemo krupnim koracima i u uzrastu mladih ali i seniora. Mi smo sa klubom braće Bulić i Marka Ranđelovića već odradili jedno druženje, a već sledi Republički kamp u Vladimircima gde će polaznici biti smešteni u Dom učenika srednje Posavotamnavske škole sa Domom učenika i trenirati u sali škole. I dalji rad je uz saradnju sa klubom “Volej bol”, ali i trenerskim timom na čelu sa mojom malenkošću i profesorima Aleksandrom Jakovljevićem, Nikolom Leontićem i Srećkom Paleževićem. Mora se izroditi kvalitet u koji ni na tren ne sumnjamo”, zadovoljno ističe trener odbojke Goran Zarić.

Goran Zaric

Tako se odbojka u Vladimirce vraća na velika vrata, a kako se rad bude okitio i rezultatima za očekivati je da iz te armije mlađih izraste neki novi as ili čak više njih pa će trofejni sport osvežiti „krvnu sliku“ sportskih Vladimiraca dolazećim potencijalima klinaca i klinceza za novo svetlo u sportu koji je na kratko izgubio bitku sa drugim sportovima.

Upis zainteresovanih devojčica i dečaka je u toku pa se sa velikim optimizmom očekuje da oživi sportska sala od graje zaljubljenika u odbojku.

Vladimirciodbojka2
Foto arhiva: Odbojkaški kamp

Pročitajte još: