Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

VUČEVIĆ: OPOZICIJA DANAS POLOŽILA ZAKLETVU PRED SVOJIM MEDIJIMA. ZAKLELI SE ŠOLAKU

Srbija
313102808 676374710525966 5041863282212084632 N

Ana Acan

Potpredsednik Vlade, ministar odbrane i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević rekao je da postoji osećaj nelagodnosti kada gledamo šta opozicija želi da uradi u Skupštini Srbije.

“Imali smo danas nekoliko presedana. Mi smo danas iscrpeli jednu tačku dnevnog reda, a to je polaganje zakletve. Čeka nas biranje predsednika Skupštine i potpredsednika, a onda ide izbor nove Vlade. Imali smo danas po prvi put situaciju da deo narodnih poslanika nije polagala zakletvu zajedno sa ostalim poslanicima. Oni su danas položili zakletvu pred svojim medijima! Zakleli su se Šolaku. Pred svojim medijima pravili su igrokaz i uvredili sve građane Srbije. Većinska Srbija za njih nije prihvatljiva. To je neviđen skandal i neviđen paradoks. Imali smo i činjenicu da Lazović i Aleksić vređaju profesora Radenovića. Najpoznatiji naš matematičar, čovek koji je proslavio Srbiju i svetsko ime u matematičkom svetu, a najgori đaci su danas vređali najboljeg profesora. Dragan Đilas i Bora Novaković koji su sinonim za lopovluk nazivaju nekoga lopovom. To je prosto neverovatno”, rekao je Vučević.

Vučević je ispričao svoje iskustvo iz Skupštine Srbije kada su Đilas, ali i drugi članovi njegove stranke psovali svoje kolege.

“Ja sam video te Đilasove psovke. To su najgore psovke. To je bilo na nekoliko metara od mene. On je neverovatno agresivan čovek. Takva Srbija valjda treba da bude. Takva Srbija bi se borila protiv nasilja. Danas nisu sedeli na svojim mestima. Oni su krenuli da vrše fizičko nasilje. Nije samo Đilas psovao. Marinika Tepić je nakon svega toga uvredila sve policajce. Ti isti policajci bili su na Kosovu i Metohiji. Vređala ih je nazivajući ih partijskom policijom. Izbori su bili fer, demokratski i pošteni. Oni su izabrani za narodne poslanike. Nema ni jednog dokaza o bilo kakvoj neregularnosti o izborima”, rekao je Vučević.

Pročitajte još: