Pratite nas na FejsbukuPratite nas na InstagramuPratite nas na YouTube

Dobrodošli na portal Šabac 24/7 - Vaša najbrža veza sa vestima iz samog grada, Mačve i cele Srbije!

VUČIĆ, DODIK I VIŠKOVIĆ U POSETI BILEĆI

Srbija
Aleksandar VuÈiÆ, Milorad Dodik

Ana Acan

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Srpske Radovan Višković stigli su jutros u Bileću, gde razgovaraju sa predstavnicima lokalne vlasti. Sastanku prisustvuje načelnik Bileće Veselin Vujović i rukovodstvo Opštine.

Dodika, Vučića i Viškovića po dolasku u Bileću dočekao je veliki broj građana, kao i deca iz vrtića “Budućnost” obučena u narodne nošnje. Nakon sastanaka u zgradi opštine očekuju se izjave.

Aleksandar VuÈiÆ, Milorad Dodik

Predsednik Srbije Vučić prvi put dolazi u ovu opštinu, a planirana je i poseta manastiru Žitomislić. Predsednik Vučić doputovao je juče u Mostar, prvim letom iz Beograda koji je obnovljen nakon 33 godine. Predviđeno je da danas prisustvovati otvaranju 25. Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, gde će posetiti i štand Srbije.

Osim Vučića, na sajmu će govoriti predsednica Saveta ministara BIH Borjana Krišto, predsednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković, direktor Sajma Dalfina Bošnjak, gradonačelnik grada Mostara Mario Kordić.

Aleksandar VuÈiÆ, Milorad Dodik

Vučić će na sajmu privrede posetiti i paviljon Srbije, gde će biti predstavljeno 26 naših kompanija iz različitih sektora, koji predstavljaaju svoju ponudu sa ciljem da dogovore nove poslove i povećaju izvoz u region i šire. Na kraju posete, očekuje se susret predsednika Vučića sa predstavnicima Srba iz Mostara.

Izvor/Foto: Tanjug

Pročitajte još: